Over ons

Peaches & Pineapples Beauty is ontstaan vanuit het idee dat we behoefte hadden aan een merk dat ons, vrouwen, zou eren.

Alle vrouwen, ongeacht welke maat je hebt, welke huidskleur, leeftijd of vorm.

Bij Peaches & Pineapples Beauty willen we dat we allemaal onze prachtige verschillen vieren en onze perfecte imperfecties omarmen. We zouden graag zien dat Peaches & Pineapples Beauty een gemeenschap wordt die ons kracht geeft. Daarom hebben we besloten om onze eerste lijn unieke schoonheidsproducten te lanceren: fantastische wimpers. Waarom? Omdat onze ogen de spiegels van onze ziel zijn, en door ze te benadrukken met spectaculaire wimpers, eren we zowel onze innerlijke als uiterlijke schoonheid.

We willen onze kernwaarden vieren in alles wat we doen: diversiteit, creativiteit, milieuvriendelijkheid, het eren van alle huidtinten en eerlijke schoonheid bieden.
Diversiteit

We vertellen onze klanten niet hoe ze eruit moeten zien, maar geven ze de kracht om de schoonheid van hun imperfecties te omarmen door looks te creëren die hun identiteit, stemming, karakter en cultuur weerspiegelen. Voor ons is diversiteit essentieel bij het creëren van inspirerende schoonheidsproducten, en anders zijn is hoe we innovatie vooruitstuwen - de nieuwe generatie van schoonheid.

Creativiteit

Door eenvoudig aan te brengen producten, tools en advies te bieden, moedigen we onze klanten aan om te experimenteren, te spelen met hun looks, plezier te hebben en op een meer open en vrijgevochten manier met schoonheid om te gaan.

Milieuvriendelijk

Onze wimpers kunnen tot wel 30 keer of meer worden gebruikt. Je hoeft ze alleen maar met liefde te behandelen; maak ze na elk gebruik schoon en plaats ze terug in hun doos.

Kleur

Om onze prachtige verschillen te vieren, hebben we besloten kleuren toe te voegen die alle huidtinten vertegenwoordigen. Van een bleek perzikroze tot een diep donker chocoladebruin...

Schoonheid

 We bieden echte, eerlijke en verantwoorde schoonheid voor iedereen, daarom testen we niet op dieren, en staan we onze leveranciers niet toe namens ons tests uit te voeren.

Geniet van onze webshop en onze wimpers.