Retourneren

Bestelling retourneren
Wat jammer dat je niet blij bent met je ontvangen product(en). Wanneer het product ongebruikt en ongeopend is kan dit (goed verpakt) retour gestuurd worden.
  • Let op! om hygiënische en gezondheidsredenen komen wimpers niet in aanmerking voor terugbetaling of omruiling.
  • Als een product defect of beschadigd is, graag binnen 48u na ontvangst van je bestelling een melding maken.
  • Uitverkoopartikelen, waaronder artikelen die zijn verkocht met een promotiecode of zijn afgeprijsd, zijn definitieve verkoop.
Ongebruikt en ongeopend
Zodra de retour bij ons binnen is wordt het door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. Wanneer de retour is geaccepteerd ontvang je hiervan een email. Let op! het retour wordt afgewezen wanneer het product geopend en/of gebruikt is.
Retourtermijn
Je kunt een product retour zenden tot 14 dagen nadat je de bestelling binnen hebt gekregen. Nadat de retour is verwerkt ontvangt je binnen 2- 5 werkdagen een terugbetaling.
Stuur een e-mail naar info@ppbeauty.nl met het verzoek om instructies te ontvangen voor het retourneren van een product(en). Voor een snellere service, zorg ervoor dat het bestelnummer in de onderwerp regel staat vermeld.
Retourkosten
Het retour sturen is voor jouw eigen rekening. Dit zijn de kosten zoals de postdiensten deze berekend. We adviseren om het pakket met een trackingscode te versturen zodat je het pakket altijd kan volgen. Let op! het retourbewijs goed bewaren.