Bezorging en Verzending

Levering
Op werkdagen besteld is binnen 72u in huis. Bestel je op zaterdag of zondag dan word je bestelling pas maandag verzonden! Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons binnen 24 uur een bevestiging per mail met een track & trace code.
Doormiddel van de track & trace kun je jouw bestelling volgen nadat deze is verzonden.
We doen ons best om bestellingen onmiddellijk te verzenden, maar houd rekening met een verwerkingstijd van maximaal 24u. De bestellingen worden verstuurd met postNL.
Gratis bezorging vanaf 35 euro
Bij Peaches and Pineapples Beauty is de bezorging gratis als je voor meer dan 35 euro bestelt. Is je bestelling onder de 35 euro betaal je 4,95 euro aan verzendkosten naar Nederland. Woon je in België? Dan zijn de verzendkosten
4,95 euro en boven de 35 euro helemaal gratis.
Levering tijdens COVID19
Vanwege het Corona Virus zal postNL niet vragen om een handtekening bij het afleveren van je bestelling. De bezorger zal zelf voor je bestelling tekenen met de laatste drie tekens van je paspoort of rijbewijs.   
Levering tijdens oudjaar
Er worden geen bestellingen verzonden op 1 januari. Wanneer je op deze dag een bestelling plaatst zal je bestelling 3 januari verwerkt en verzonden worden. De klantenservice van Peaches and Pineapples Beauty is op 1 en 2 januari gesloten. Fijne jaarwisseling!