Betaalmethoden

Wauw, je virtuele winkelmandje is volgeladen. Whoop Whoop! Tijd om af te rekenen. Maar, met welke betaalmethoden kun je allemaal bij Peaches and Pineapples Beauty betalen?
 
We vinden het belangrijk dat je een ruime keuze hebt in betaalmethoden en daarom bieden wij de volgende mogelijkheden aan:
 
iDeal is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Als internetbankierde bij Rabobank, ABN AMRO of SNS bank kun je direct gebruik maken van iDEAL. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor een bestelling die je betaalt met iDEAL zijn er geen bijkomende kosten. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van je bestelling.
 
Paypal betalen is mogelijk. Heb je een Paypal- rekening? Dan is betalen super eenvoudig en in een paar klikken geregeld! Bij sprake van een uitgestelde bankbetaling, wordt je bestelling verstuurd, zodra we de betaling binnen hebben. 
 
Met Klarna Achteraf Betalen kun jij ervoor kiezen om je bestelling binnen 30 dagen na verzending te betalen, handig! Je betaald bij Klarna Achteraf Betalen geen rente of extra kosten en je aankoop is beschermd.
 
Verder is het bij Peaches and Pineapples Beauty mogelijk om te betalen met Visa, MasterCard, BancontactMaestro, Apple pay en Google pay.